.:پایگاه تخصصی مکانیک بیوسیستم|BIOSYSTEM :.

1.طراحی و ساخت 2.انرژی 3.فناوری پس از برداشت

.:پایگاه تخصصی مکانیک بیوسیستم|BIOSYSTEM :.

1.طراحی و ساخت 2.انرژی 3.فناوری پس از برداشت

...
.:پایگاه تخصصی مکانیک بیوسیستم|BIOSYSTEM :.

شاخه ای از علوم مهندسی مکانیک است که در خدمت علوم مرتبط با ماشین های کشاورزی و صنایع غذایی می باشد. این رشته ، یکی از جامع ترین رشته‌های مهندسی محسوب می‌شود که تلفیقی از مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی مواد، مهندسی عمران و کلیاتی از مهندسی کشاورزی می‌باشد. هدف رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم تأمین و تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد به منظور انجام امور فنی مرتبط با کشاورزی است.





رویداد هفته

عید فطر 95

با سلام خدمت دوستان عزیز

عید فطرپیشاپیش بر همه شما مبارک باد...

برگزیده هفته

»قابل توجه بچه های ماشین الاتی و بیوسیستمی«

عزیزانی که تمایل به همکاری با مارو دارن می تونن به ما بپیوندن...

شما میتونید؟!


  • با ارسال تصاویر و گزارشات از فعالیت های گروه مکانیک بیوسیستم محل تحصیلتون.
  • معرفی استاد برتر گروه  از نظر خودتون.
  • ارسال مطالب ترجمه شده و نو صنعت و تکنولوژی روز مرتبط با رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم
  • یا حتی معرفی ادرس مطالبی که به نظرتون نو و جدید هستن .
  • در به اشتراک گذاری مطالب مفیدو علمی و همچنین پویایی گروه محل تحصیلتون سهیم باشید.

پایگاه مهندسی مکانیک بیوسیستم

جایگاه سورتینگ در پروسه تولید

سه شنبه, ۱۳ خرداد ۱۳۹۳، ۰۴:۴۳ ب.ظ

جایگاه فرآیند سورتینگ در چرخه تولید،در واقع پس از برداشت محصول به منظور آماده سازی برای فرآوری محصول جهت ارائه به بازار مصرف یا انبار کردن می باشد.فرآیند سورتینگ می تواند بلافاصله بعد از برداشت محصول یا پس از انتقال به کارخانه های فرآوری یا قبل از بسته بندی انجام گیرد.

سورتینگ میوه و سبزی به دلایل گوناگون لازم و ضروری است.

» دلایل طبیعی از قبیل جلوگیری از آسیب حشرات،باد،نورخورشید و ...

» دلایل مربوط به پروسه رشد محصول (اغلب در میان یک نوع محصول تولیدی با شرایطی روبه رو هستیم که از لحاظ اندازه ،رنگ ،سفتی و ... متفاوت می باشند)

سورتینگ به عملیات درجه بندی(grading) و اندازه بندی(sorting) اتلاق می شود.

هدف از درجه بندی جداسازی محصول به درجه های با رده کیفی A،B،C،محصولات آسیب دیده و ... می باشد.

فرآیند درجه بندی به دو روش اجرا می شود.

» درجه بندی کاهشی:در سورتینگ کاهشی چند درجه از محصول از کل محصول جدا می شود.

» درجه بندی کامل:در سورتینگ کامل تک تک محصول وارسی می شود و کل محصول به درجات مختلف تفکیک می گردد.

در فرآیند اندازه بندی، محصول در اندازه های مختلف جداسازی و تفکیک می شود که هدف از این کار عبارت است از:

» افزایش فروش و بازاریابی بیشتر که شامل ارائه محصول بر اساس سلیقه و قدرت خرید مصرف کنندگان می باشد.

» سهولت فرآوری و بسته بندی ، زمانی که محصول هم اندازه باشد فرآوری و بسته بندی آن سریعتر ،راحتتر و ارزان تر خواهد بود.


منبع: اصول و کاربرد ماشین های سورتینگ و درجه بندی دکتر سید صادق سیدلو.


دست نوشت شما روی دیوار ما (۰)

روی دیوار ما یادگاری بنویس
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">